Een uitgebreid assortiment in combinatie met een deskundig advies.

AUSTR18NIEUWE COLLECTIE VAN AUSTRALIAN IS BINNEN!
Australian Footwear is in 1996 opgericht en is een Nederlands product. Australian Footwear is een lifestyle merk en biedt een uitgebreide schoenencollectie uitsluitend voor mannen. De schoenen staan bekend om hun authentieke en robuuste karakter waarbij comfort en duurzame materialen een basisprincipe is. De stijl van Australian Footwear is te definiëren als casual met een modieus tintje. Uniek aan het merk is dat Australian Footwear grote maten aanbiedt, de schoenen worden geproduceerd tot en met schoenmaat 50.

De eerste modellen uit de nieuwe collectie worden momenteel uitgeleverd.  De spring summer collectie is voor een deel gebaseerd op de trend athleisure, waar duurzame en lichtgewicht zolen een doorvertaling van zijn.  De basisprincipes zoals comfort en het verwerken van duurzame materialen is door de gehele collectie verwerkt.

Het kleurenpallet van SS18 is een harmonieuze mix van traditionele kleuren zoals tan, wit en grijs. Intense kleur variaties zoals groen en mid-blauw zijn  de trend kleuren die in de collectie terug komen. In de collectie is gebruik gemaakt van duurzame leersoorten waarbij kleine leren details  voor variatie zorgen. De micro print details geven de collectie een luxe maar toch sportieve look.
Terug naar nieuws
Webshop SV Roggel Webshop SVVH Webshop RKMSV
Openingstijden
Maandag10.00 - 18.00
Dinsdag09.00 - 18.00
Woensdag09.00 - 18.00
Donderdag09.00 - 20.00
Vrijdag09.00 - 18.00
Zaterdag09.00 - 16.30
Copyright © 2019 Meeuwis Meijel. Alle rechten voorbehouden